Proizvodi

Jasnom i unapred definisanom poslovnom politikom kao i finansijskim ulaganjima, ostvaren je značajan razvoj preduzeća te je izgrađen savremeni proizvodni pogon za proizvodnju poslastičarskih i pekarskih proizvoda. Pekara "Poema" nudi bogatu paletu proizvoda: osnovne i specijalne vrste hlebova i peciva, kolače, torte, čajno pecivo kao sitne kolače i peciva po narudžbini. 

Glavni cilj preduzeća je prepoznavanje i zadovoljavanje potreba naših kupaca. NIPS Group d.o.o. danas ima oko 30 zaposlenih, a svoje proizvode svakodnevno distribuira u vlastite maloprodaje objekte u Beogradu i kroz poslovnu mrežu širom Srbije. 

Od samog početka, ponuda se širila u skladu s potrebama potrošača, uz nadogradnju modernom tehnologijom i podršku kvalifikovanih zaposlenih. 

Izuzetnu pažnju pridajemo izboru sirovina, inovaciji tehnoloških postupaka pri izradi proizvoda, ali i besprekornom održavanju sredstava za rad koja prolaze zahtevne kriterijume zdravstvene ispravnosti pri proizvodnji.

U ponudi imamo preko 20 vrsta hleba, 60 vrsta peciva, 40-tak vrsta kolača i torti i konstantno se prilagođavamo željama kupaca  kako bismo na taj način ulepšali njihovu svakodnevnicu i posebne trenutke.

Vrlo važan deo našeg poslovanja je i takozvani „zdravi asortiman”, u kojem vodimo brigu o proizvodnji zdravih, bioloških namirnica – kako hleba i peciva, tako i kolača i poslastica koji ne sadrže teške i masne sastojke kao i nepotrebne aditive.

 

Pogledajte proizvode iz naše ponude